diumenge, 2 de desembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 2/12/12)

Deeeeeeeesembre! Sí sí, ja comencem amb les festes nadalenquesi tornem a tenir vacances! I és clar, podràs passar aquest nadal amb nosaltres, el bloc Un món ple de tecnologia. Tenim mooooltes sorpreses...
Com sempre dic, cooooomencem!!

- Fa 2 anys, una dona d'una casa es va despertar i va veure que hi havia un home desconegut al seu costat. La dona va trucar a la policia, però l'home se'n va anar i no el van poder atrapar. El germà de la noia, Antonie Dodson, va fer unes declaracions senyalant al desconegut com un "idiota" (minut 1:00).



Com que parlava d'una forma estranya, el canal de YouTube schmoyoho feia una secció de vídeos anomendada "Auto-Tune the News" que consistia en fer música amb vídeos normals i corrents. Els nois que participaven al canal, en veure aquestes declaracions de l'Antonie, no van dubtar ni un segon a fer un "remix":






- Si qualsevol dia creus que estàs tenint un mal dia, estàs equivocat, aquí et deixem 5 persones que estan tenint un dia pitjor que el teu:






D'on ho has tret?: Buzz Feed


- Els gats són una espècie molt divertida i entretinguda. Aquí hi ha un recopliatori amb "Els millors moments de gats graciosos".



D'on ho has tret?: FinoFilipino

- Deixa el teu gat a casa d'un familiar o amic quan sigui Nadal, o...

El nadal ha arribat...
D'on ho has tret?: Mayestation - Tumblr

- Sabeu la cançó de dalt d'Antonie Dodson? Doncs bé, fa un any que aquest home explicava com un cotxe va tenir un accident. La seva frase que protagonitza el vídeo és "La realitat et dona un cop, col·lega".



Degut a la seva manera de contar l'accident amb "Booms" i "Pams", la mateixa secció, "Songify This" (la secció va canviar de nom) va realitzar un "remix" musical per a aquest vídeo:



- El programa de Brasil de Silvio Santos ja porta uns anys fent bromes de càmera oculta, però cap broma ha sigut tan famosa com la última que ha fet. Aquesta broma (que ha sigut molt criticada per posar en perill persones amb problemes cardiatics que podrien haver entrat) era sobre una persona que invitava gent a passar a l'ascensor. Mentre que la persona puja per l'ascensor, comencen a fallar les llums i s'apaguen, però ràpidament tornen. El que no sap la persona és que quan tornen les llum apareix una nena fantasma al seu costat i fa crits que aterren a la víctima.



D'on ho has tret?: ABC

- Ara us mostro l'accessori original de la setmana:


D'on ho has tret?: College Humor

- Humor d'intel·ligents per a intel·ligents.

Un idiota va tardar mitja hora per a entendre l'acudit.

- Us deixo un enllaç a un lloc web que és de molt ajuda: et diu si el teu ordinador està encès o no. Una de les webs més utilitzades pels informàtics... http://www.ismycomputeron.com/

-  Uns anuncis molt originals dels nous auriculars de Sony:



D'on ho has tret?: Trend Hunter

- El premi per a la notícia WTF? de la setmana és per a...

Quería que la muerte de Smith fuera lo más agradable posible.

("WTF?" o "What the Fuck" significa en anglès "Què collons...?" o "Què merdes...?").

D'on ho has tret?: Las Provincias

- I acabem amb DOBLE VÍDEO DE SMOSH per començar bé el desembre.

El primer tracta de que Facebook avisa a les noies que no posin estats on escriuen coses que van directes a una persona concreta i que a ningú li importa una m**da.



El segon és el nou vídeo que ha fet Smosh aquesta setmana, i George Zazz ens vol explicar els mètodes que fan servir les noies per a "destruir el mascle humà".




Això és tot per a aquesta setmana!! Fins la setmana que ve! Adéu!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada