dissabte, 8 de desembre del 2012

El més interessant: La pèrdua de Movistar Imagenio, el futur d'Apple i les noves opcions de Spotify

8 de desembre: Mira que avui és festa, però bé: Un bloc és un bloc, sempre han de ser els mateixos horaris. Naveguem un altre cop per Internet per a veure que ha passat en el món d'Internet i la tecnologia aquesta setmana. Cooooomencem!!

Movistar Imagenio eliminarà alguns canals del seu servei

Sembla que Movistar Imagenio volia renovar el contracte dels canals d'algunes productores, però no han arribat a un acord de diners, i Movistar ha confirmat en un comunicat que a partir de l'1 de gener alguns canals de la seva oferta d'eliminaran per complet. En el comunicat s'especifica que les baixes seran 10: FOX, FOX HD, FOX Crime, FOX News, Baby TV, National Geographic, Nat Geo Wild HD, Canal Historia, The Biography Channel i Crimen & investigación.


Això afectarà molt a la situació econòmica de Imagenio, ja que els canals de FOX són els que més es busquen en les ofertes de televisió de pagament. No obstant, Movistar vol recuperar els canals els més aviat possible, i en el comunicat deixa clar que els clients, degut a aquestes baixes, poden donar-se de baixa del servei d'Imagenio sense cap penalització.

Tim Cook i la seva entrevista de NBC

Fa poc Tim Cook ha sigut entrevistat per el programa "Rock Center" de la cadena NBC dels Estats Units. Aquesta entrevista és molt recomanable per a aquells fans de la marca de la poma, perquè l'entrevistador fa preguntes "fortes" com per exemple el tema dels mapes d'iOS 6 o els anuncis que Samsung realitza com a "insult" als fans de l'iPhone. El dilluns escriurem una entrada al bloc més detallada sobre l'entrevista.


Android no només és un sistema operatiu

Si creieu que el sistema operatiu Android només es tracta de tecnologia, electrònica i res més, esteu equivocats: A Google Store i Dead Zebra podem trobar diferents productes de "merchandising" sobre la mascota d'Android, l'Andy.


Spotify incorpora noves opcions 

Spotify va organitzar un esdeveniment a Londres, on va presentar la versió web, i altres noves opcions tant per a l'aplicació com per a la versió web. Va presentar "Discovery Tabs", una pestanya on podem trobar i descobrir una altra música o altres artistes, i "Collection", una altra pestanya que ens permet visualitzar les cançons que escoltem com si la tinguessim guardades. El president de Spotify, Daniel Ek, va aprofitar per dir que Spotify ja té 5 milions d'usuaris amb plans de pagament.


Electree+, l'arbre que, en comptes d'alimentar-se gràcies al sol, carrega els teus dispositius


Aquest aparell amb forma de bonsai és Electree+, un bonsai que carrega els teus dispositius i mòbils amb l'ajut de la llum solar. El seu disseny és molt intel·ligent, ja que a cada fulla té un petit panell solar, el qual permet que el bonsai pugui agafar la llum del Sol de qualsevol manera. Aquestes fulles es poden girar, i també pots col·locar-les on vulguis.



Els dispositius es poden carregar només amb tombar-los a la base del bonsai, i aquest té tecnologia NFC, 2 ports USB, i una bateria interna que es carrega completament en 36 hores, és a dir, en un dia i mig. Ja està a Kickstarter i el pots comprar per 150 euros, però el rebràs molt tard ja que, per motius que no s'indiquen, el projecte ha sigut suspés temporalment.

Fins aquí tot el d'aquesta setmana!!! Adéu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada