dissabte, 1 de desembre del 2012

El més interessant: La Wii U ja ha sortit a la venda, els Nexus 4 arribaran "aviat" i un iPad que controla tota la casa

1 de desembre: Ja ha començat desembre!! Un mes ple de vacances per a aquells que no han tingut prou amb les vacances d'estiu... Doncs bé, aquesta setmana hem descobert diverses coses, i ara les desccobrireu vosaltres. Coooomencem!!

La Wii U ja està aquí. El Pare Noel haurà de pagar amb targeta... 


Ahir, 30 de novembre, va sortir la fantàstica i esperada consola de Nintendo, Wii U. Aquesta consola substitueix a la Wii, amb un característic GamePad amb el que pots jugar tant com si tens la televisió encesa com apagada, i amb ell també pots controlar la televisió. Encara no hi tants videojocs ni tants packs com hi ha per la Wii normal, però a partir de 2013 s'aniran anunciant nous videojocs per a la Wii U. A més, també s'espera serveis de "vídeo per demanda", aplicacions que serveixen per a poder veure series o pel·lícules.

Canvia la imatge de la funda amb una aplicació per a iPhone

Comprar fundes amb diferents imatges o colors és un rotllo, 15 € + 15 € + ... Però sembla que aquest vídeo ens estalvia un munt de diners comprant una única funda pel nostre iPhone:



No us il·lusioneu i imagineu la frase "Ja està disponible a la venda": Això és només un prototip, i per a que aquesta idea es fagi realitat, cal uns diners, un finançament per a que es pugui fabricar. Els primers 500 que han dipositat diners en aquesta idea han pagat 79 dólars per la funda, mentre que els altres han hagut de pagar 100 dólars. Aquestes persones rebran la seva funda PopSlate, segons la companyia, al maig de 2013, i a partir d'aquella data també es començaran a vendre en botigues. La web on es financia és aquesta: http://www.indiegogo.com/popslate.




Les noves compres del Nexus 4 arribaran una mica tard

Aquesta notícia ens demostra que Google ha aconseguit fer un increïble producte, ja que Google i LG no poden cobrir la gran demanda de Nexus 4 per a la gent que els demana. Als EE.UU. van haver de indicar que els exemplars de 8 i 16 GB d'aquest smartphone arribarien en aproximadament un mes, però aquesta setmana els responsables de Google ens informen que els models de 8 GB arribaran en un o dos mesos per als habitants americans. Potser Google no pot afrontar la gran demanda i té pot stock, o també podria ser que la empresa del buscador no volgués fer el seu producte creat amb LG més vistós durant la campanya de Nadal davant dels altres dispositius Android de fabricants com Samsung, Asus, etc. Això passa als EE.UU.: no s'ha donat cap pista sobre quan tornaria la venta del Nexus 4 a tots els altres països. Google està tenint problemes, i problemes molt forts...


























LINE ja està disponible en castellà



LINE ha tret una nova actualització per a iOS i Android amb el que pots registrar-te amb el teu compte de Facebook i l'aplicació ja està traduïda al castellà. De moment, la funció de l'idioma espanyol només està disponible per als dispositius amb el sistema operatiu Android.

Apple, un any més, torna a lluitar contra el SIDA



Potser alguns no us heu adonat, però us ho dic jo: Avui és el dia mundial de la lluita contra el SIDA. Apple com moltes altres marques com Starbucks o Coca-Cola, ha ajudat a la lluita contra aquesta malaltia venent productes seus de color vermell amb el segell (PRODUCT) RED. Però avui, a la seva pàgina web d'inici, anima als consumidors i fans de la marca de la poma que si han de comprar algun producte o accessori, que siguin els models (PRODUCT) RED, ja que avui és el dia mundial i amb cada compra d'un d'aquests productes una part del preu va al Fons Mundial de la lluita contra el SIDA a Àfrica.



L'iPad que controla tota una casa


Si volguessis que el teu iPad controlés la teva casa, seria tot un somni. Doncs bé, aquest músic, Savan Kotecha, que participa al concurs de FOX a EE.UU. "The Factor X" té una mansió que pot controlar per mitjà del seu iPad. Sí sí, és real, però no creieu que fer això realitat és una cosa senzilla i barata: el noi es va gastar 800.000 dólars per a que aquesta casa pogués ser controlada per un dispositiu tàctil.
Ja ho sé, molts diners, però em quedo amb la seva frase que diu:


Va valdre la pena.

Bé, fins la setmana que ve!!! Adéu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada