dimecres, 5 de desembre del 2012

Anàlisi de la Nintendo Wii U

La nova màquina de Nintendo , la wii u , ja ha sortit a la venta i després de probar-la intensament durant aquesta setmana puc explicar breument quines característiques i funcions proposa la nova consola .Per començar tinc que dir que al obrir la màquina es necessaria una actualització que pot durar entre una hora i una hora i mitja depenen de la conexió a internet però aquesta actualització té una gran recompensa : el Miiverse i el buscador d'internet( ATENCIÓ: es una actualització obligatoria i sense ella no es pot iniciar la wii u ni cap joc).


INFORMACIÓ BÀSICA:
La wii u està composta per el gamepad i la màquina en si ( també altres accessoris com el mando pro o tot els accessoris de la wii) . La màquina no es molt gran i el pack premium porta uns peus per aguantar-la dreta    




El gamepad era un tema de gran polèmica perquè hi havia gent que deia que seria incòmodo o que pesaria molt però el gamepad pesa (en la meva opinió) menys que la 3ds i es molt còmode jugar amb ell , es questió de jugar mitja hora i acostumar-se una mica però generalment molt còmode. En el gamepad tenim tots els botons necessaris i una pantalla que ens serà de gran utilitat per navegar per internet , per la eshop i sobretot en els jocs. La potència de la màquina també era i és un tema de polèmica ja que hi ha persones que diuen que no supera a la Xbox360 o a la PlayStation 3 , això es practicament mentida perquè es veritat que té els seus punts forts i els seus punts fluixos però de moment la wii u pot fer anar el jocs amb millor exponent gràfic de les altres màquines ja mencionades ( el Assassin's Creed III). Igualment es té que considerar que es  el llançament de la màquina i que en un futur els dessarrolladors sabran molt més bé com es la màquina i podran fer jocs amb uns gràfics fins a un 50% millors.


MENÚ DE LA WII U I APLICACIONS PRINCIPALS:
Cada cop que obris la wii u apareixerà el menú , allí , hi haurà tots els programes que hagis descarregat i una plaça (anomenada wara-wara) en la que veuras comentaris aleatoris de la red del Miiverse (en parlarem més endevant). Mentres estiguem jugant a qualsevol joc podem entrar en uns programmes que estan disponibles tot el temps , aquests són:  el navegador , la tenda nintendo eshop , el Miiverse , la aplicació de la TV i les notificacions.

El navegador: El navegador de la wii u es el millor navegador que hi ha actualment. Ha estat analitzat per World Wide Web i ha rebut una puntuació de 323 punts (en canvi : la Xbox té 120 punts , la 3ds té 109 i com a exemple més importats el nou Internet explorer 10 té 320 punts). Igualment en la meva opinió es un navegador exel·lent , molt fàcil de manejar i amb moltes opcions que es fan molt més facilment amb el gamepad entre les teves mans. També hi ha una opció amb la que pots tapar la pantalla de la televisió amb una cortina (apareixerà el teu Mii fent diferents coses com per exemple trucs de màgia) i mentrestant tu estàs mirant el que vulguis al teu gamepad.

La nintendo eshop: La nintendo eshop es una tenda ben estructurada en la que es fàcil navegar i en la que pots comprar pràcticament tots els jocs que estan en les tendes i també pots descargar jocs exclusius nomès per a descargar digitalment com per exemple el exel·lent Trine 2 director's cut edition. El jocs estan una mica més barats , uns 3 o 5 euros.

El Miiverse: El Miiverse es una gran creació que han fet els genis de Nintendo. Es com una red social , tipo Twitter o Facebook ,  amb comunitats dels difernts videojocs i aplicacions en les que pots publicar missatges (els quals es queden publicats a l'instant). Per a fer amics en la wii u ja no calen els molestos codics d'amic sinó que agregues a les persones coma qualsevol red social : enviant una solicitud d'amistad amb un missatge curt per a presentarte a la persona a la que li estas enviant això. Aquesta es una gran cosa ja que pots enviar missatges privats als teus amics i tenir conversacions amb ells. A l'hora de parlar del sistema de missatgeria puc dir que en un missatge pots posar lletres del teclat , un dibuix fet per tu al gamepad i fins i tot pots anyadir una captura de pantalla del que estiguis mirant en aquell moment a la televisió. Amb els amics també pots fer una cosa gràcies a la càmara integrada en el gamepad: el chat de voz. Amb aquest chat pots parlar amb persones pràcticament com si estiguessis cara a cara , i durant el chat pots dibuixar coses al gamepad per a que li apareixi a la cara de l'altra persona. Finalment també es té que comentar que el Miiverse interactua en gran part dels videojocs de la nova màquina , per exemple en el zombie u desde el Miiverse et poden deixar missatges a les parets o et pots trobar el zombi d'un amic teu caminant per allí i li pots robar tot el seu inventari (jejejejeje...) , en el Mario Bros. U la gent deixa missatges per ajudarte a passarte una fase o per a comentar alguna cosa sobre una fase en concret , etc.

Notificacions: No hi ha molt que dir de les notificacions , són els classics missatges de nintendo avisante de diversos assumptes relacionats amb jocs , actualitzacions o ofertes de la eshop.

JOCS:
En el seu llançament ha tingut 23 jocs de llançamet i com que es una ocasió especial analitzar el interessant zombie u  (pròximament un analisi del Assassin's Creed III i Call of Duty Black Ops II ).
Zombie U:
Aquest anàlisis estarà dividint en gràfics , jugabilitat , diversió , duració , multijugador i dificultad.

Gràfics: Graficament no es el millor joc que podem trobar , però tampoc el pitjor. Es un joc que gràficament no deslumbra molt però cumpleix a la perfecció amb una iluminació molt bona i uns entorns que et posaran els pèls de punt (ja que aquest es l'objectiu que més volem?). A aquesta part li dono una nota de 7.

Jugabilitat: Aquest es un dels punts forts d'aquest joc , es molt divertit (o terrorrífic) jugar-hi i diverteix moltíssim totes les interesants i ben aplicades funcions al gamepad , per exemple , (i com a ús més principal) pots canviar l'inventari , equipar armes , llegir documents i totes les coses que et puguis imaginar però lo bo en això es que la tenssió que genera el joc no para mai (nomès que obris la mochila un moment et pot apareixer repentinament un zombie i acabar molt malament ( :( ). També es pot apuntar algunes armes francotiradores , teclejar còdigs , apuntar amb el radar a zones que , inclús , ni siquiera apareixen a la televisió i apuntar algunes metralletes automàtiques (aquestes són algunes de les moltíssimes opcions). Això incrementa molt la jugabilitat i ho fa un joc molt entretingut i recomandable per passar un bon rato amb un gran joc de survival horror. Una altre gran adient a aquest joc es que si el teu superviven mort començarás amb un nou superviven només amb un bate i una pistola amb sis bales i si volts recuperar tot el que tenies tindrás que matar a l'anterior zombie del teu anterior personatge (que apareixerà a la mateixa zona en la que et van matar). A aquesta part li dono una nota de 9.

Diversió: Jo , personalment , m'ho passo francament bé jugant , amb la tensió , la por , la supervivencia... es brutal!!! No hi ha gaire més que dir , ja que , ho he dit tot a la secció anterior.A aquesta secció li dono un 8,5.

Duració: Si ets un jugador molt expert et pot durar entre 15 i 20 hores però es un joc molt difícil amb moltes possiblitat i una gran rejugabilitat amb un mode molt atractiu anomenat supervivencia en el que només tens una vida : "todo o nada". A aquesta secció li dono un 8.

Multijugador: Es un dels multijugadors més originals que he vist en els últims temps , increible . En el multijugador tenim dos modes de joc asalto i supervivencia , en el mode asalto tenim que atrapar unes banderes que aniran apareixen en el mapa que haguem elegit (n'hi ha diversos per elegí) , i a l'altre mode
tidrem que sobreviure tot el temps possible. Però la principal característica que fa unic i divertit aquesta modalitat es que un jugador està al gamepad i l'altre està al mando pro controller o amb un mando de wii i un nunchako. El jugador que està al gamepad tindrà el paper del rei zombie Boris i podrà colocar zombies d'una manera molt estratègica al mapa i l'altre jugador serà el supervivent que tindrà que sobreviure o bé capturar les banderes mentres intenta sobreviure. A aquesta secció li dono un 9 (no es un deu perquè no té online , esperem que la pròxima entrega d'aquest joc en tingui).

Dificultad: Es un joc molt difícil amb nomès una vida , amb possibilitat de perdre tot el que has consseguit i quedarte nomès amb una pistola i un bate (es pot recuperar l'inventari del zombie que s'ha convertit el teu anterior supervivent però si mors mentre ho estas intentant ho perds). Ademés també tenim el mode supervivencia que es tot un repte per autèntics experts. A aquesta secció li dono un 9,5.
La mitja de totes les notes de cada secció es un 8,5 , això demostra que zombie u es un joc notable amb molt bones idees que poden ser utilitzdes per a fer una segona part exel·lent.

UN GAMEPLAY DEL JOC EN MOVIMENT:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada